Regularity events mét karakter!

Regularity events mét karakter!

ROUTE

DOWNLOADS

download ‘itinerary 2022’

VRIJDAG 16 SEPTEMBER ’22
ETAPPE 1 – section 1
Ronse > Charleroi

De sfeer van de nachtelijke etappes

Traditiegetrouw opent de wedstrijd met de avondetappe. Vijf regelmatigheidsproeven met een technisch parcours en de sfeer van de nachtelijke etappes in de duisternis brengt de karavaan richting Charleroi, nieuwe overnachtingslocatie in de geschiedenis van de wedstrijd. De moeilijkheidsgraad is aangepast aan de duisternis zodat elk team optimaal kan genieten en zonder grote kleerscheuren de overnachtingslocatie bereikt.

ZATERDAG 17 SEPTEMBER ’22
ETAPPE 2 – section 2
Charleroi > Chimay

De wouden van Couvin

Vanuit de nieuwe overnachtingslocatie bevinden we ons op zaterdagochtend meteen in een schitterend wedstrijdgebied: de wouden van Couvin! Tijdens de ochtendetappe schotelen we 100% kaartlezen voor, zoals de oorsprong van het rallyrijden het wil! Een regelmatigheidsproef van zo’n 30 kilometer zal ongetwijfeld één van de scherprechters vormen terwijl een passage door een beek middenin de bossen -dat ons doet denken aan de klassementsproef ‘Barisart’ uit de Boucles de Spa van de jaren ’80- het spektakelpunt van de ochtendetappe zal zijn. Op het einde van de ochtendetappe is een stempelcontrole voorzien in het centrum van Chimay, gaststad op zaterdag.

ETAPPE 2 – section 3
Chimay > Thuin

Een afgesloten proef op het circuit van Chimay en ’time control sections’!

De derde sectie zal ongetwijfeld hét tracé zijn waar de piloten hun hart kunnen ophalen met op het menu een afgesloten proef op het circuit van Chimay (met start in de pitlane van het circuit en een passage door een watersplash). Meteen na de passage op het circuit volgt een serie van ’time control sections’ die de karavaan richting Thuin -een klein middeleeuws stadje- brengt.

ETAPPE 2 – section 4
Mons > Ronse

De geheime finale

De vierde sectie van de wedstrijd houden we strikt geheim! De route, uitgestippeld tussen Mons en Ronse, levert nog enkele uitdagende regelmatigheidsproeven -zowel voor navigator als piloot!- met onder meer een gravelproef (met gravelwegen in zéér goede staat) middenin een windmolenpark!